Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z jajek, szczypiorku i kiszonego ogórka

Pasta z jajek, szczypiorku i kiszonego ogórka

Autor:

Przepisów i artykułów: 196 Ocena: 2244

Dodano:

Odsłon: 16746

Idealna pasta śniadaniowa, czyli jajka, ogórek kiszony i szczypiorek. Daje energię a przy tym smakuje.

Składniki

  • 4 jajka
  • 1 ogórek kiszony
  • pęczek szczypiorku
  • 1-2 łyżeczki majonezu
  • sól, pieprz cytrynowy
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z jajek, szczypiorku i kiszonego ogórka

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i ugniatamy widelcem. Ogórek i szczypiorek drobno kroimy. Wszystko łączymy ze sobą, dodajemy majonez, sól i pieprz cytrynowy ( można dać zwykły, ale cytrynowy podkręca smak). Pyszna i pożywna pasta.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń