Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli w pomidorach i bałego sera z dodatkiem ogórków korniszonów dla zaostrzenia smaku i czarnuszki. Pyszna, wysokobiałkowa pasta na kanapkę.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2368
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4465
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1478
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 425
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2368
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4465
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1478
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 425
Składniki
Makrelę rozdrobnić razem z pomidorami, dodać ser biały, sól, pieprz i sok z cytryny i rozgnieść na pastę.
Ogórki pokroić w kosteczkę, dodać do pasty razem z czarnuszką, wymieszać całość.