Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli w pomidorach i bałego sera z dodatkiem ogórków korniszonów dla zaostrzenia smaku i czarnuszki. Pyszna, wysokobiałkowa pasta na kanapkę.
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 89
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 74
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 89
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 74
Składniki
Makrelę rozdrobnić razem z pomidorami, dodać ser biały, sól, pieprz i sok z cytryny i rozgnieść na pastę.
Ogórki pokroić w kosteczkę, dodać do pasty razem z czarnuszką, wymieszać całość.