Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli w pomidorach i bałego sera z dodatkiem ogórków korniszonów dla zaostrzenia smaku i czarnuszki. Pyszna, wysokobiałkowa pasta na kanapkę.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7000
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30529
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29257
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7000
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30529
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29257
Składniki
Makrelę rozdrobnić razem z pomidorami, dodać ser biały, sól, pieprz i sok z cytryny i rozgnieść na pastę.
Ogórki pokroić w kosteczkę, dodać do pasty razem z czarnuszką, wymieszać całość.