Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z makreli wędzonej - pycha

Pasta z makreli wędzonej - pycha

Autor:

Przepisów i artykułów: 70 Ocena: 942

Dodano:

Odsłon: 1941

Pasta bardzo prosta , szybko się robi a dodatkowo bardzo smaczna , do pieczywa

Składniki

  • makrela wędzona 1 szt.
  • jajka 3 szt.
  • cebula czerwona 2 szt.
  • ogórki kiszone 3 szt.
  • majonez 2 łyżki
  • jogurt naturalny 1 łyżeczka / niekoniecznie /
  • pomidory suszone 2-3 szt.
  • szczypiorek, koperek
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Gotujemy jajka na twardo i kroimy drobno.Cebule , ogórki , pomidory- też staramy się pokroić w kosteczkę , makrele można pognieść widelcem.Kroimy szczypior i koperek zielony .Dodajemy majonez , jogurt , mieszamy. Nie trzeba solić.To wszystko .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń