Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makrela z dodatkiem twarogu to smaczne połączenie na kanapce ;) Polecam!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13531
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7622
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13531
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7622
Składniki
Z ryby wyciągnąć kręgosłup, większe ości, pozostałość zmielić. Twaróg chudy także zmielić. Dodać przyprawy, śmietanę i całość ręcznie dokładnie połączyć.
Najlepiej smakuje z chlebkiem, z dodatkiem liści oregano :) Smacznego!