Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makrela z dodatkiem twarogu to smaczne połączenie na kanapce ;) Polecam!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1415
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1352
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1415
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1352
Składniki
Z ryby wyciągnąć kręgosłup, większe ości, pozostałość zmielić. Twaróg chudy także zmielić. Dodać przyprawy, śmietanę i całość ręcznie dokładnie połączyć.
Najlepiej smakuje z chlebkiem, z dodatkiem liści oregano :) Smacznego!