Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli lubicie intensywne smaki, zapach mięty to, ta pasta jest dla Was. Nieskomplikowana w wykonaniu, może być uzupełnieniem kanapek z wędlinką, albo samodzielnym dodatkiem do pieczywa.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34689
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 919
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 381
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4023
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34689
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 919
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 381
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4023
Składniki
Serek ucieramy ze śmietaną. Listki mięty siekamy drobno, rzodkiewkę kroimy w półplasterki. Rozdrobnione dodatki mieszamy z masą serową. Pasta gotowa. Uwaga: Pasty nie doprawiamy solą, ponieważ serek kozi jest wystarczająco słony. Jeżeli macie ochotę, możecie dodać odrobinę mielonego pieprzu. Smacznego.