Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli lubicie intensywne smaki, zapach mięty to, ta pasta jest dla Was. Nieskomplikowana w wykonaniu, może być uzupełnieniem kanapek z wędlinką, albo samodzielnym dodatkiem do pieczywa.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 641
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1338
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458203
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1590
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2346
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 641
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1338
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458203
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1590
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2346
Składniki
Serek ucieramy ze śmietaną. Listki mięty siekamy drobno, rzodkiewkę kroimy w półplasterki. Rozdrobnione dodatki mieszamy z masą serową. Pasta gotowa. Uwaga: Pasty nie doprawiamy solą, ponieważ serek kozi jest wystarczająco słony. Jeżeli macie ochotę, możecie dodać odrobinę mielonego pieprzu. Smacznego.