Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli lubicie intensywne smaki, zapach mięty to, ta pasta jest dla Was. Nieskomplikowana w wykonaniu, może być uzupełnieniem kanapek z wędlinką, albo samodzielnym dodatkiem do pieczywa.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6927
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5183
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2234
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6927
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5183
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2234
Składniki
Serek ucieramy ze śmietaną. Listki mięty siekamy drobno, rzodkiewkę kroimy w półplasterki. Rozdrobnione dodatki mieszamy z masą serową. Pasta gotowa. Uwaga: Pasty nie doprawiamy solą, ponieważ serek kozi jest wystarczająco słony. Jeżeli macie ochotę, możecie dodać odrobinę mielonego pieprzu. Smacznego.