Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z serka koziego i mięty

Pasta z serka koziego i mięty

Autor:

Przepisów i artykułów: 745 Ocena: 48778

Dodano:

Odsłon: 444

Jeżeli lubicie intensywne smaki, zapach mięty to, ta pasta jest dla Was. Nieskomplikowana w wykonaniu, może być uzupełnieniem kanapek z wędlinką, albo samodzielnym dodatkiem do pieczywa.

Składniki

  • ser kozi 150g
  • śmietana 18% 2 łyżki
  • rzodkiewka 4 sztuki
  • świeża mięta 2 gałązki
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z serka koziego i mięty

Przygotowanie

  1. Serek ucieramy ze śmietaną. Listki mięty siekamy drobno, rzodkiewkę kroimy w półplasterki. Rozdrobnione dodatki mieszamy z masą serową.
    Pasta gotowa.

    Uwaga: Pasty nie doprawiamy solą, ponieważ serek kozi jest wystarczająco słony. Jeżeli macie ochotę, możecie dodać odrobinę mielonego pieprzu.

    Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Futka 29 marca 2015 Znakomita, idealna! Wpraszam się na takie pyszoty! :D Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń