Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 1321

Dodano:

Odsłon: 1097

Bardzo smaczne

Składniki

  • tuńczyk w oleju, 1 puszka
  • cebula, 1 mała
  • sól, pieprz,vegeta,chilli, do smaku
  • musztarda, 2 łyżeczki
1-2 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Pasta z tuńczyka

Przygotowanie

  1. Tuńczyk rozdrobnić.Cebyle pokroić w kostke.Wszystko razem wymieszać.Ja zawsze robie z 2 puszek tuńczyka bo wtedy jest więcej.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń