Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze śniadanie to kanapki z bułki gryczanej z pastą z tuńczyka i jajek z dodatkiem majonezu. Polecam
nóż, widelec, miska, garnek,
Zdrowe i przepyszne połączenie delikatnego mięsa z piersi kurczaka, warzyw or...
Odsłon: 4956
Propozycja na klasyczny obiad. Zapraszam.
Odsłon: 111
libańska odmiana sałatki warzywnej z z naszą ulubioną kaszą kuskus, idealna p...
Odsłon: 1055
Zdrowe i przepyszne połączenie delikatnego mięsa z piersi kurczaka, warzyw or...
Odsłon: 4956
Propozycja na klasyczny obiad. Zapraszam.
Odsłon: 111
libańska odmiana sałatki warzywnej z z naszą ulubioną kaszą kuskus, idealna p...
Odsłon: 1055
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i rozgnieść widelcem, przełożyć do miski, dodać tuńczyka (część zalewy odlać ). dodać sól i pieprz do smaku wymieszać, następnie połączyć z majonezem. Bułki rozkroić posmarować pastą i posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego.
Kanapki gotowe do podania.