Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze śniadanie to kanapki z bułki gryczanej z pastą z tuńczyka i jajek z dodatkiem majonezu. Polecam
nóż, widelec, miska, garnek,
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1989
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1669
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1989
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1669
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i rozgnieść widelcem, przełożyć do miski, dodać tuńczyka (część zalewy odlać ). dodać sól i pieprz do smaku wymieszać, następnie połączyć z majonezem. Bułki rozkroić posmarować pastą i posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego.
Kanapki gotowe do podania.