Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze śniadanie to kanapki z bułki gryczanej z pastą z tuńczyka i jajek z dodatkiem majonezu. Polecam
nóż, widelec, miska, garnek,
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 327
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2566
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 327
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2566
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i rozgnieść widelcem, przełożyć do miski, dodać tuńczyka (część zalewy odlać ). dodać sól i pieprz do smaku wymieszać, następnie połączyć z majonezem. Bułki rozkroić posmarować pastą i posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego.
Kanapki gotowe do podania.