Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze śniadanie to kanapki z bułki gryczanej z pastą z tuńczyka i jajek z dodatkiem majonezu. Polecam
nóż, widelec, miska, garnek,
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 216
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 78
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 22
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 18
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 216
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 78
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 22
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 18
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i rozgnieść widelcem, przełożyć do miski, dodać tuńczyka (część zalewy odlać ). dodać sól i pieprz do smaku wymieszać, następnie połączyć z majonezem. Bułki rozkroić posmarować pastą i posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego.
Kanapki gotowe do podania.