Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze śniadanie to kanapki z bułki gryczanej z pastą z tuńczyka i jajek z dodatkiem majonezu. Polecam
nóż, widelec, miska, garnek,
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 14
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 462
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 906
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 224
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 14
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 462
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 906
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 224
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i rozgnieść widelcem, przełożyć do miski, dodać tuńczyka (część zalewy odlać ). dodać sól i pieprz do smaku wymieszać, następnie połączyć z majonezem. Bułki rozkroić posmarować pastą i posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego.
Kanapki gotowe do podania.