Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z tuńczyka i oliwek jest idealna do kanapek, zwłaszcza dla osób które nie przepadają za wędliną. Oczywiście możecie ją podprawić jogurtem, a nawet zwykłą oliwą z oliwek i cytryną. W każdej postaci jest pyszna ;)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 982
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2854
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14649
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 982
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2854
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14649
Składniki
Tuńczyka odsączamy. Oliwki kroimy w drobną kostkę i dodajemy je do tuńczyka. Doprawiamy go posiekanym koperkiem, pieprzem, solą i majonezem. Dokładnie mieszamy. Smacznego ;)