Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z tuńczyka i oliwek jest idealna do kanapek, zwłaszcza dla osób które nie przepadają za wędliną. Oczywiście możecie ją podprawić jogurtem, a nawet zwykłą oliwą z oliwek i cytryną. W każdej postaci jest pyszna ;)
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 72
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 365
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 72
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 365
Składniki
Tuńczyka odsączamy. Oliwki kroimy w drobną kostkę i dodajemy je do tuńczyka. Doprawiamy go posiekanym koperkiem, pieprzem, solą i majonezem. Dokładnie mieszamy. Smacznego ;)