Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z tuńczyka i oliwek

Pasta z tuńczyka i oliwek

Autor:

Przepisów i artykułów: 364 Ocena: 3931

Dodano:

Odsłon: 6014

Pasta z tuńczyka i oliwek jest idealna do kanapek, zwłaszcza dla osób które nie przepadają za wędliną. Oczywiście możecie ją podprawić jogurtem, a nawet zwykłą oliwą z oliwek i cytryną. W każdej postaci jest pyszna ;)

Składniki

  • puszka tuńczyka w oleju
  • około 10 zielonych oliwek
  • łyżka posiekanego koperku
  • 2 łyżki majonezu
  • Pieprz
  • Sól
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Tuńczyka odsączamy. Oliwki kroimy w drobną kostkę i dodajemy je do tuńczyka. Doprawiamy go posiekanym koperkiem, pieprzem, solą i majonezem. Dokładnie mieszamy.

    Smacznego ;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 11 stycznia 2018 Tuńczyk i oliwki, to jedne z moich ulubionych smaków i mógłbym je jeść codziennie.

Pyszne smarowidełko, w sam raz na małą przekąskę w południe :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń