Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,jeśli lubicie takie połączenia to bardzo polecam,pasta na pieczywie...uwielbiam i myślę ,że i Wy posmakujecie w takim wydaniu. Serdecznie polecam:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Twaróg rozgnieść widelcem,można zblendować lub zmielić ,ja poszłam na łatwiznę:) Szczypiorek umyć ,obsuszyć ręcznikiem papierowym i posiekać.Dodać do sera. Makrelę obrać z ości i również dodać do sera. Wszystko rozgnieść widelcem ,doprawić do smaku solą i pieprzem ,a na końcu wlać śmietanę. Zamieszać i kłaść na kanapki ,a najlepiej na własnoręcznie upieczony chlebek (,którego przepis podam wkrótce)
Smacznego życzę!