Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,jeśli lubicie takie połączenia to bardzo polecam,pasta na pieczywie...uwielbiam i myślę ,że i Wy posmakujecie w takim wydaniu. Serdecznie polecam:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 191
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 191
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20825
Składniki
Twaróg rozgnieść widelcem,można zblendować lub zmielić ,ja poszłam na łatwiznę:) Szczypiorek umyć ,obsuszyć ręcznikiem papierowym i posiekać.Dodać do sera. Makrelę obrać z ości i również dodać do sera. Wszystko rozgnieść widelcem ,doprawić do smaku solą i pieprzem ,a na końcu wlać śmietanę. Zamieszać i kłaść na kanapki ,a najlepiej na własnoręcznie upieczony chlebek (,którego przepis podam wkrótce)
Smacznego życzę!