Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,jeśli lubicie takie połączenia to bardzo polecam,pasta na pieczywie...uwielbiam i myślę ,że i Wy posmakujecie w takim wydaniu. Serdecznie polecam:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19248
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1686
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19248
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1686
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Składniki
Twaróg rozgnieść widelcem,można zblendować lub zmielić ,ja poszłam na łatwiznę:) Szczypiorek umyć ,obsuszyć ręcznikiem papierowym i posiekać.Dodać do sera. Makrelę obrać z ości i również dodać do sera. Wszystko rozgnieść widelcem ,doprawić do smaku solą i pieprzem ,a na końcu wlać śmietanę. Zamieszać i kłaść na kanapki ,a najlepiej na własnoręcznie upieczony chlebek (,którego przepis podam wkrótce)
Smacznego życzę!