Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet dobrze się rozsmarowuje na pieczywie. Doskonale smakuje z pomidorem lub ogórkiem.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 41
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 13
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 68
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5092
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 41
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 13
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 68
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5092
Składniki
Ciecierzycę ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem połowy łyżki masła. Odcedzić i wystudzić. Marchew również ugotować w osolonej wodzie. Obrać i wystudzić.
Ciecierzycę i marchew zmiksować blenderem.
Dodać jajka, połowę startego na cienkie oczka sera żółtego, czosnek przeciśnięty przez praskę i przyprawy oraz pół łyżki masła. Dokładnie zmiksować. Przełożyć do foremki wysmarowanej tłuszczem.
Na wierzch posypać resztę sera.
Piec około 20 minut w 170 st.