Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre zarówno na śniadanie lub kolację.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4518
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 34
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4518
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 34
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 65
Składniki
Pieczarki ugotować. Do jednej miski wbić jajko, dodać mleko i wszystko wymieszać. Do drugiej miski wsypać bułkę tartą, doprawić do smaku.
Ugotowane pieczarki moczyć w jajku, następnie w bułce i usmażyć. Smacznego.