Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekana owsianka z dynią i mnóstwem przypraw, aromatyczna, delikatna. Doskonały pomysł na śniadanie
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 301
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 252
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 170
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 724
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 301
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 252
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 170
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 724
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Do misko dodać pure z dyni, cukier, sól, mleko i jajka- wymieszać trzepaczką. W drugiej misce wymieszać płatki z proszkiem, przełożyć do mokrych składników i dobrze wymieszać.
Ten etap można wykonać poprzedniego dnia i mieszankę zostawić w lodowce, potem rano to przyspieszy sprawę. Formę do zapiekania wysmarować masłem, przelać ciasto, piec 35-40 minut. Podawać z jogurtem.