Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka nie musi być nudna i taka jak w dzieciństwie – po prostu ugotowana na mleku z cukrem i tyle. Owsianka to cudowna propozycja nie tylko na śniadanie, ale i na kolację czy nawet deser. Nawet moje dzieci chętnie pochłaniały owsiankę bo była słodka i przede wszystkim smaczna. Zapraszam i smacznego.
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 13
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 19
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 848
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 409
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 280
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 13
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 19
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 848
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 409
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 280
Składniki
Płatki owsiane wsypujemy do salaterki i dodajemy cynamon oraz proszek do pieczenia, dokładnie mieszamy. Maliny układamy w małym naczyniu do pieczenia lub do szklanki żaroodpornej. Posypujemy je płatkami z cynamonem i pdp. Mleko lekko podgrzewamy i dodajemy do niego miód. Zalewamy maliny płatkami. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy w 170 stopni C ok. 20 min. Gotową owsiankę możemy posypać płatkami migdałów (ze względu na alergię u córki unikam ich, ale tak jest w oryginalnym przepisie) lub udekorować świeżymi owocami SMACZNEGO Zapraszam na mojego bloga: pyszotki.pl