Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka to smaczne i pożywne śniadanie, do którego nie trzeba chyba nikogo przekonywać. Czasem dla odmiany warto pokusić się o pieczoną owsiankę z ulubionymi dodatkami. U mnie pieczona owsianka z nektarynkami, bananem i rodzynkami. Wszystko oprószone szczyptą cynamonu :) Polecam.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 162
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 177
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 162
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 177
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Składniki
Płatki owsiane zalać 3/4 szklanki zimnego mleka, dodać jajko, miód, wszystko razem wymieszać. Owoce umyć, pokroić i wmieszać do owsianki.
Całą masę wyłożyć do naczynia żaroodpornego, oprószyć cynamonem i zapiekać w piekarniku nagrzanym do 180 st, przez około 30 minut. Podawać na gorąco.