Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twaróg w formie pasty, z rzodkiewką i ogórkiem gruntowym, z dodatkiem ostrej papryki.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 143
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 190
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 143
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 190
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Składniki
Obrane ogórki i rzodkiewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Twaróg dokładnie rozgnieść.
Dodać ogórek, rzodkiewkę, sól, pieprz i ostrą paprykę. Wszystko dokładnie wymieszać. Śniadanie gotowe!