Do góry

Śniadania Przepis na:

Pikantny twaróg z ogórkiem i rzodkiewką

Pikantny twaróg z ogórkiem i rzodkiewką

Autor:

Przepisów i artykułów: 158 Ocena: 732

Dodano:

Odsłon: 1683

Twaróg w formie pasty, z rzodkiewką i ogórkiem gruntowym, z dodatkiem ostrej papryki.

Składniki

  • Twaróg półtłusty 250 g
  • Ogórek gruntowy 2 szt.
  • Rzodkiewka 1 pęczek
  • Sól 1/4 łyżeczki
  • Świeżo mielony pieprz
  • Ostra papryka ilość wg uznania
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Obrane ogórki i rzodkiewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.

  2. Twaróg dokładnie rozgnieść.

  3. Dodać ogórek, rzodkiewkę, sól, pieprz i ostrą paprykę. Wszystko dokładnie wymieszać. Śniadanie gotowe!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń