Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twaróg w formie pasty, z rzodkiewką i ogórkiem gruntowym, z dodatkiem ostrej papryki.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1828
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1590
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1550
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2063
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1828
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1590
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1550
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2063
Składniki
Obrane ogórki i rzodkiewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Twaróg dokładnie rozgnieść.
Dodać ogórek, rzodkiewkę, sól, pieprz i ostrą paprykę. Wszystko dokładnie wymieszać. Śniadanie gotowe!