Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę ułatwiłam sobie pracę,gotowe ciasto niczym nie różni się od ciasta zrobionego własnoręcznie.Pizza w moim wydaniu wyszła wyśmienita.Serdecznie polecam:)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 784
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 784
Składniki
Zrobić sos pomidorowy. Mąkę zasmażyć na łyżce masła. Dodać koncentrat pomidorowy,zasmażyć i podlać wodą tyle by sos był konsystencji żadkiej śmietany. Doprawić do smaku solą ,bazylią i pieprzem.Ja jeszcze daję maggi gdyż lubię ten aromat i smak:) Ciasto wraz z papierem rozwinąć na blachę z piekarnika.Posmarować sosem pomidorowym.
Ułożyć plasterki szynki,pomidora i cebuli.
Na wierzch dać kiełbasę pokrojoną w talarki. Posypać serem żóltym i zapiec w nagrzanym piekarniku do 190st.góra-dół do rozpuszczenia sera. Posypać natką pietruszki lub szczypiorem.
Smacznego życzę!