Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś smacznego, zdrowego.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35708
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6014
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35708
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6014
        
        
                Składniki
Wszystkie składniki przekładamy do miski, blendujemy, wylewamy na wyłożona papierem do pieczenia formy, formujemy okrąg. Pieczemy około 30 minut na złoty kolor w temperaturze 170 °C. Po upieczeniu wyjmujemy z piekarnika obracamy upieczone ciasto .
Moja wersja .: Polewamy ketchupem łagodnym, odrobina startej mozzarelli, kurczaka gyros, cebula pokrojona w piórka, czerwona papryka pokrojona w paseczki oraz pieczarek, odrobina mozzarelli.
Zapiekamy około 10 minut, wyciągam z piekarnika posypujemy rukolą oraz pokruszonym bekonem.