Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś smacznego, zdrowego.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15366
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5786
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9088
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15366
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5786
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9088
Składniki
Wszystkie składniki przekładamy do miski, blendujemy, wylewamy na wyłożona papierem do pieczenia formy, formujemy okrąg. Pieczemy około 30 minut na złoty kolor w temperaturze 170 °C. Po upieczeniu wyjmujemy z piekarnika obracamy upieczone ciasto .
Moja wersja .: Polewamy ketchupem łagodnym, odrobina startej mozzarelli, kurczaka gyros, cebula pokrojona w piórka, czerwona papryka pokrojona w paseczki oraz pieczarek, odrobina mozzarelli.
Zapiekamy około 10 minut, wyciągam z piekarnika posypujemy rukolą oraz pokruszonym bekonem.