Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 913
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4157
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 913
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4157
Składniki
Płatki jaglane wypłukać w gorącej wodzie kilka razy. Płatki wymieszać z jogurtem i jajkiem. Pozostawić na kilka minut. Usmażyć na oleju rzepakowym małe placki. Twaróg wymieszać z pokrojonymi drobno listkami mięty. Dodać do smaku pieprz cytrynowy i sól. Na umytych i osuszonych liściach sałaty ułożyć placki. Na plackach twarożek, a na wierzchu łososia. Skropić sokiem z cytryny. Smacznego.