Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 919
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12750
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 919
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12750
Składniki
Płatki jaglane wypłukać w gorącej wodzie kilka razy. Płatki wymieszać z jogurtem i jajkiem. Pozostawić na kilka minut. Usmażyć na oleju rzepakowym małe placki. Twaróg wymieszać z pokrojonymi drobno listkami mięty. Dodać do smaku pieprz cytrynowy i sól. Na umytych i osuszonych liściach sałaty ułożyć placki. Na plackach twarożek, a na wierzchu łososia. Skropić sokiem z cytryny. Smacznego.