Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki warzywne typowe zero waste, tak zwane czyszczenie lodówki.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 348
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1472
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 627
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1290
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 348
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1472
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 627
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1290
Składniki
Z warzyw obierałam tylko marchewkę. Wszystko starłam na tarce o dużych oczkach. Dodałam jajka, mąkę, sól, pieprz i starty czosnek, siemię i posiekaną szałwię. Dobrze wymieszałam i smażyłam kilka minut na oleju. Wyszły pyszne.