Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne i pożywne placki z mięsem i ostrą papryczką.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1163
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4031
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1392
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1163
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4031
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1392
Składniki
Trzepaczką rózgową wymieszać dokładnie żółtka z mlekiem , wodą i częścią mąki, aby ciasto było gęste jak śmietana. Ubić białka na pianę , połączyć z ciastem , lekko wymieszać , dodając resztę mąki , sól , posiekany koperek. Na koniec dodać drobno pokrojony wędzony filet i plasterki papryczki. Placki smażymy na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju .