Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe placuszki z młodej kapusty. Dodatek ziemniaka doskonale się sprawdza.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Składniki
Kapustę obieramy z wierzchnich liści, drobno szatkujemy i przekładamy do miski. Następnie dodajemy posiekaną cebulę, solimy, dokładnie mieszamy, ugniatamy i odstawiamy na około 30 minut. Potem kapustę lekko odcisnąć, przełożyć do miski, Dodać starty na tarce o grubych oczkach ziemniak, mąkę, jajko oraz przyprawy, wymieszać. Smażyć placki na rozgrzanym tłuszczu.