Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe placuszki z młodej kapusty. Dodatek ziemniaka doskonale się sprawdza.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1341
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1341
Składniki
Kapustę obieramy z wierzchnich liści, drobno szatkujemy i przekładamy do miski. Następnie dodajemy posiekaną cebulę, solimy, dokładnie mieszamy, ugniatamy i odstawiamy na około 30 minut. Potem kapustę lekko odcisnąć, przełożyć do miski, Dodać starty na tarce o grubych oczkach ziemniak, mąkę, jajko oraz przyprawy, wymieszać. Smażyć placki na rozgrzanym tłuszczu.