Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon ziemniaczany powoli się zaczyna, więc na początek sezonu usmażyłam dziś placki z nowych ziemniaków :)
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1616
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1616
Składniki
Ziemniaki trzemy na pulpę, wbijamy jajka, dodajemy startą cebulę, przyprawy, podczas mieszania dodajemy mąkę.
Smażymy na gorącym oleju.
Na rumiany kolor z obu stron.
Podajemy ze śmietaną, jogurtem lub z tym co kto lubi. Smacznego :)