Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon ziemniaczany powoli się zaczyna, więc na początek sezonu usmażyłam dziś placki z nowych ziemniaków :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ziemniaki trzemy na pulpę, wbijamy jajka, dodajemy startą cebulę, przyprawy, podczas mieszania dodajemy mąkę.
Smażymy na gorącym oleju.
Na rumiany kolor z obu stron.
Podajemy ze śmietaną, jogurtem lub z tym co kto lubi. Smacznego :)