Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite placuszki na śniadanie dla naszych pociech.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8643
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 599
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8643
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 599
Składniki
Wykonanie: Banany obrać ze skórki, rozgnieść widelcem, dodać obie mąki, mleko, cukier, jajka i sok z cytryny. Dokładnie wymieszać składniki, kłaść łyżką placki na rozgrzany olej i smażyć na rumiano z obu stron. Podawać posypane cynamonem wymieszanym z cukrem pudrem.