Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki z dodatkiem banana. Można użyć ulubionych zamienników składników.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
W miseczce rozgnieć banana i dodaj resztę składników. Dokładnie wymieszaj.
Nagrzej patelnię z około łyżką oleju. Smaż placuszki pod przykryciem z obu stron na złoty kolor. Zdejmij z patelni, kiedy będą się do Ciebie uśmiechać :))
Dekorój dżemem, cukrem pudrem i innymi ulubionymi dodatkami. Smacznegoo!