Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i pożywne placuszki jogurtowe , które przygotujesz w kilka chwil idealne na śniadanie lub podwieczorek , możesz je podać z dowolnymi ulubionymi dodatkami .
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
Płatki owsiane , jogurt, mąkę , cukier, sodę , cynamon i cukier waniliowy dokładnie wymieszaj . Dodaj starte jabłko .
Na patelni rozgrzej olej i nakładaj łyżką placuszki , smaż na małym ogniu na złoty kolor z obu stron . Wyjmuj na ręcznik papierowy aby odsączyć z nadmiaru tłuszczu .
Placuszki podajemy na ciepło z dowolnymi ulubionymi dodatkami .