Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wykorzystuję sezon truskawkowy ile się da
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1467
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1190
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1321
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1467
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1190
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1321
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 972
Składniki
1. zagotować 1 szkl wody, osolić, wsypać ryż, gotować na maleńkim ogniu do miękkości, wystudzić, 2. jabłko zetrzeć na grubej tarce, dodać do ryżu wraz z jajkiem, kaszą manną i 1 łyżką cukru (można dodać trochę mniej), wymieszać, 3. truskawki umyć obrać rozgnieść widelcem, zagotować, dodać śmietanę i cukier, jeszcze krótko zagotować, 4. rozgrzać olej, kłaść małe placuszki, smażyć na rumiano, podawać z gorącym sosem smacznego