Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , puszyste i szybkie w przygotowaniu placuszki z serka wiejskiego z rabarbarem , idealne na śniadanie , obiad lub podwieczorek .
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 110
Dziś do pracy.
Odsłon: 131
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 156
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15404
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 110
Dziś do pracy.
Odsłon: 131
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 156
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15404
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Składniki
Jajka roztrzep z cukrem pudrem i cukrem waniliowym , dodaj serek oraz przesianą mąkę z sodą. Wymieszaj .
Młody rabarbar opłukaj pokrój w paski i posyp cynamonem dodaj do ciasta . Wymieszaj .
Na patelni rozgrzej olej , za pomocą łyżki nakładaj ciasto formując okrągłe placuszki , smaż na małym ogniu na złoty kolor z obu stron . Wyjmuj na ręcznik papierowy aby odsączyć z nadmiaru tłuszczu . Placuszki podaj posypane cukrem pudrem .