Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , puszyste i szybkie w przygotowaniu placuszki z serka wiejskiego z rabarbarem , idealne na śniadanie , obiad lub podwieczorek .
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2955
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422048
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2223
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2955
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422048
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2223
Składniki
Jajka roztrzep z cukrem pudrem i cukrem waniliowym , dodaj serek oraz przesianą mąkę z sodą. Wymieszaj .
Młody rabarbar opłukaj pokrój w paski i posyp cynamonem dodaj do ciasta . Wymieszaj .
Na patelni rozgrzej olej , za pomocą łyżki nakładaj ciasto formując okrągłe placuszki , smaż na małym ogniu na złoty kolor z obu stron . Wyjmuj na ręcznik papierowy aby odsączyć z nadmiaru tłuszczu . Placuszki podaj posypane cukrem pudrem .