Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kocham szpinak w każdej postaci, dlatego dzisiaj proponuje nasze ulubione danie śniadaniowe czyli placuszki szpinakowe. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 106
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32602
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 71
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 102
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 106
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32602
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 71
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 102
Składniki
• Cebule kroimy w drobna kostkę i podsmażamy na oleju przez 2-3 minuty • Następnie dodajemy mroźny szpinak i całość podsmażamy przez kilka minut, aż wszystkie składniki będą miękkie • Resztę składników łączymy w jednej misie, miksujemy, solimy do smaku, na koniec dodajemy cebulę ze szpinakiem • Całość mieszamy i smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem niewielkiej ilości oleju, do uzyskania złocistego koloru