Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kocham szpinak w każdej postaci, dlatego dzisiaj proponuje nasze ulubione danie śniadaniowe czyli placuszki szpinakowe. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28705
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 75
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28705
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 75
Składniki
• Cebule kroimy w drobna kostkę i podsmażamy na oleju przez 2-3 minuty • Następnie dodajemy mroźny szpinak i całość podsmażamy przez kilka minut, aż wszystkie składniki będą miękkie • Resztę składników łączymy w jednej misie, miksujemy, solimy do smaku, na koniec dodajemy cebulę ze szpinakiem • Całość mieszamy i smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem niewielkiej ilości oleju, do uzyskania złocistego koloru