Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki możemy podać o każdej porze dnia z ulubionymi dodatkami .
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 22
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 236
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 22
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 236
Składniki
Do misy blendera kielichowego (jeżeli używamy) lub do wysokiego naczynia jeżeli używamy blendera ręcznego wkładamy szpinak , jajka , mleko i jajka , mielimy na jednolitą masę . Do całości dokładamy mąkę żytnią (może być pełnoziarnista) , proszek do pieczenia , sól i dokładnie mieszamy za pomocą blendera lub ręcznie za pomocą łyżki . Ciasto pozostawiamy na około 30 minut , po upływie tego czasu smażymy na suchej i dobrze rozgrzanej patelni z obu stron .