Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puree z dyni, poza sezonem można spokojnie pominąć.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12645
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7157
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12645
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7157
Składniki
Pomarańcze obrałem i pokroiłem na 1cm plastry. Pozostałe produkty zmiksowałem.
Ciasto powinno być gęstsze niż naleśnikowe.
Plastry pomarańczy maczałem w cieście i smażyłem, na złoty kolor z obu stron.
Przemycamy zdrowie: Do ciasta dodałem kurkumę i otręby.