Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu precle serowe, pyszny dodatek do śniadania. Idealny dla osób na diecie keto i bezglutenowej.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 75
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 205
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 96
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 158
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 75
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 205
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 96
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 158
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Wymieszaj mozarellę z serkiem śmietanowym i podgrzewaj w mikrofalówce lub piekarniku do rozpuszczenia. Wymieszaj. Lekko przestudź i połącz z mąką migdałową, sproszkowanym czosnkiem, solą (dodaj ewentualnie zioła) i ubitym jajkiem Wymieszaj. Podziel ciasto na 4 części i uformuj z każdej formy precla, a następnie ułóż na blasze do pieczenia. Jeśli okaże się, że ciasto jest zbyt lepkie, aby można było z nim pracować, zmocz ręce. Następnie posmaruj precle roztopionym masłem i posyp mieszanką przypraw Piecz przez 15 minut lub do lekkiego zrumienienia. Po przestudzeniu, można przekroić i jeść z ulubionymi dodatkami. Precle idealnie wpisują się dietę keto i bezglutenową.