Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu precle serowe, pyszny dodatek do śniadania. Idealny dla osób na diecie keto i bezglutenowej.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 193
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3968
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 350
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 904
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 193
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3968
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 350
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 904
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Wymieszaj mozarellę z serkiem śmietanowym i podgrzewaj w mikrofalówce lub piekarniku do rozpuszczenia. Wymieszaj. Lekko przestudź i połącz z mąką migdałową, sproszkowanym czosnkiem, solą (dodaj ewentualnie zioła) i ubitym jajkiem Wymieszaj. Podziel ciasto na 4 części i uformuj z każdej formy precla, a następnie ułóż na blasze do pieczenia. Jeśli okaże się, że ciasto jest zbyt lepkie, aby można było z nim pracować, zmocz ręce. Następnie posmaruj precle roztopionym masłem i posyp mieszanką przypraw Piecz przez 15 minut lub do lekkiego zrumienienia. Po przestudzeniu, można przekroić i jeść z ulubionymi dodatkami. Precle idealnie wpisują się dietę keto i bezglutenową.