Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu precle serowe, pyszny dodatek do śniadania. Idealny dla osób na diecie keto i bezglutenowej.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31033
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5638
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31033
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5638
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Wymieszaj mozarellę z serkiem śmietanowym i podgrzewaj w mikrofalówce lub piekarniku do rozpuszczenia. Wymieszaj. Lekko przestudź i połącz z mąką migdałową, sproszkowanym czosnkiem, solą (dodaj ewentualnie zioła) i ubitym jajkiem Wymieszaj. Podziel ciasto na 4 części i uformuj z każdej formy precla, a następnie ułóż na blasze do pieczenia. Jeśli okaże się, że ciasto jest zbyt lepkie, aby można było z nim pracować, zmocz ręce. Następnie posmaruj precle roztopionym masłem i posyp mieszanką przypraw Piecz przez 15 minut lub do lekkiego zrumienienia. Po przestudzeniu, można przekroić i jeść z ulubionymi dodatkami. Precle idealnie wpisują się dietę keto i bezglutenową.