Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie poleca się puszysty omlet. Idealna propozycja na śniadanie, kiedy znudziły się kanapki, jajecznica, czy brak pomysłu. Można również zapakować do lunchboxa, czy na drugie śniadanie do pracy lub szkoły.
patelnia, deska do krojenia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1356
Witam serdecznie Kochani :-) Dzisiaj podrzucam przepis na wspaniałe kotlety m...
Odsłon: 12388
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15534
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1356
Witam serdecznie Kochani :-) Dzisiaj podrzucam przepis na wspaniałe kotlety m...
Odsłon: 12388
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15534
Składniki
Do miseczki wbijamy 3 jajka, mieszamy. Wędlinę, ser żółty oraz natkę pietruszki drobno siekamy. Wszystko razem mieszamy, doprawiamy do smaku. Na małej patelni roztapiamy 1 łyżkę masła, wlewamy masę jajeczną. Smażymy na małym ogniu ok 4 do 5 minut, przekręcamy na drugą stronę - można użyć do tego talerza, smażymy kolejne kilka minut, aż omlet będzie złoty z obu stron. Wykładamy na talerz i zjadamy ze smakiem. Smacznego!