Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie poleca się puszysty omlet. Idealna propozycja na śniadanie, kiedy znudziły się kanapki, jajecznica, czy brak pomysłu. Można również zapakować do lunchboxa, czy na drugie śniadanie do pracy lub szkoły.
patelnia, deska do krojenia
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 261
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 41
Oto smaczny i prosty przepis na polsko-hiszpańską zapiekankę z cukinią, ziemn...
Odsłon: 65
Spodziewasz się gości i chcesz ugotować coś smacznego, a zarazem szybkiego na...
Odsłon: 902
Klopsiki z ryżem to danie superłatwe w przygotowaniu, idealnie doprawione i d...
Odsłon: 957
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 261
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 41
Oto smaczny i prosty przepis na polsko-hiszpańską zapiekankę z cukinią, ziemn...
Odsłon: 65
Spodziewasz się gości i chcesz ugotować coś smacznego, a zarazem szybkiego na...
Odsłon: 902
Klopsiki z ryżem to danie superłatwe w przygotowaniu, idealnie doprawione i d...
Odsłon: 957
Składniki
Do miseczki wbijamy 3 jajka, mieszamy. Wędlinę, ser żółty oraz natkę pietruszki drobno siekamy. Wszystko razem mieszamy, doprawiamy do smaku. Na małej patelni roztapiamy 1 łyżkę masła, wlewamy masę jajeczną. Smażymy na małym ogniu ok 4 do 5 minut, przekręcamy na drugą stronę - można użyć do tego talerza, smażymy kolejne kilka minut, aż omlet będzie złoty z obu stron. Wykładamy na talerz i zjadamy ze smakiem. Smacznego!