Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie poleca się puszysty omlet. Idealna propozycja na śniadanie, kiedy znudziły się kanapki, jajecznica, czy brak pomysłu. Można również zapakować do lunchboxa, czy na drugie śniadanie do pracy lub szkoły.
patelnia, deska do krojenia
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29232
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29232
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Składniki
Do miseczki wbijamy 3 jajka, mieszamy. Wędlinę, ser żółty oraz natkę pietruszki drobno siekamy. Wszystko razem mieszamy, doprawiamy do smaku. Na małej patelni roztapiamy 1 łyżkę masła, wlewamy masę jajeczną. Smażymy na małym ogniu ok 4 do 5 minut, przekręcamy na drugą stronę - można użyć do tego talerza, smażymy kolejne kilka minut, aż omlet będzie złoty z obu stron. Wykładamy na talerz i zjadamy ze smakiem. Smacznego!