Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3507
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34196
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1421
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113629
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3507
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34196
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1421
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113629
Składniki
Podane skłądniki zmieszać na ciasto. W razie potrzeby dodać trochę mąki żeby ciasto nie było za luźne.
Rozgrzać patelnię z niewielką ilością oleju. Łyżką nakładać porcje ciasta i smażyć na złoto z obu stron. Przełożyć na ręcznk papierowy
Podawać palane syropem klonowym lub miodem oraz oprószone cukrem puderm orz z cząstkami pomarańczy, melisy czy co tam pysznego macie.