Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11499
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 294
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 545
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10477
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11499
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 294
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 545
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10477
Składniki
Podane skłądniki zmieszać na ciasto. W razie potrzeby dodać trochę mąki żeby ciasto nie było za luźne.
Rozgrzać patelnię z niewielką ilością oleju. Łyżką nakładać porcje ciasta i smażyć na złoto z obu stron. Przełożyć na ręcznk papierowy
Podawać palane syropem klonowym lub miodem oraz oprószone cukrem puderm orz z cząstkami pomarańczy, melisy czy co tam pysznego macie.