Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne racuchy bez drożdży na śniadanie, podwieczorek lub na kolację. Są po prosty pyszniutkie i w mig znikają z talerza.
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1071
Polecam.
Odsłon: 1049
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 1088
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1071
Polecam.
Odsłon: 1049
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 1088
Składniki
Kefir zmiksować z mąką, jajkiem i proszkiem do pieczenia do uzyskania gęstej śmietany. Dodaj pokrojona w kostkę kiełbasę ,cebule i paprykę. Dopraw, wymieszaj dobrze ,aby wszystkie składniki się połączyły. Racuszki smaż na gorącym oleju z obu stron na złoty kolor. Osącz na ręczniku kuchennym z nadmiaru oleju. Podawaj gorące. Jak tylko pojawi się film to dodam linka. Smacznego!