Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki tatar z ulubionych filetów rybnych jako alternatywa dla klasycznej wołowej wersji. Zamiast żółtek wykorzystałam olej roślinny, w którym zatopione były śledzie oraz wodę z własnych ogórków kiszonych. Potrawa ekspresowa, prosta, smaczna i do tego nic się nie marnuje. Smacznego!
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 806
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 369
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 260
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 206
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 806
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 369
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 260
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 206
Składniki
Ryby przełożyć do miski lub głębokiego talerza, rozetrzeć widelcem. Cebulę i ogórki pokroić w bardzo drobną kostkę, dorzucić do filetów. Dodać 2 łyżki oleju, w którym zatopione były ryby oraz wodę z ogórków (można alternatywnie skropić sokiem z cytryny, chodzi o to, by było delikatnie kwaśne).
Całość wymieszać, doprawić do smaku solą i dużą ilością pieprzu. Schłodzić w lodówce, by smaki się przegryzły. Podawać z ulubionym pieczywem.