Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki tatar z ulubionych filetów rybnych jako alternatywa dla klasycznej wołowej wersji. Zamiast żółtek wykorzystałam olej roślinny, w którym zatopione były śledzie oraz wodę z własnych ogórków kiszonych. Potrawa ekspresowa, prosta, smaczna i do tego nic się nie marnuje. Smacznego!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9848
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2481
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1621
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 594
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3761
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9848
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2481
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1621
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 594
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3761
Składniki
Ryby przełożyć do miski lub głębokiego talerza, rozetrzeć widelcem. Cebulę i ogórki pokroić w bardzo drobną kostkę, dorzucić do filetów. Dodać 2 łyżki oleju, w którym zatopione były ryby oraz wodę z ogórków (można alternatywnie skropić sokiem z cytryny, chodzi o to, by było delikatnie kwaśne).
Całość wymieszać, doprawić do smaku solą i dużą ilością pieprzu. Schłodzić w lodówce, by smaki się przegryzły. Podawać z ulubionym pieczywem.