Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki tatar z ulubionych filetów rybnych jako alternatywa dla klasycznej wołowej wersji. Zamiast żółtek wykorzystałam olej roślinny, w którym zatopione były śledzie oraz wodę z własnych ogórków kiszonych. Potrawa ekspresowa, prosta, smaczna i do tego nic się nie marnuje. Smacznego!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11067
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3468
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1175
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4180
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 361
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11067
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3468
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1175
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4180
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 361
Składniki
Ryby przełożyć do miski lub głębokiego talerza, rozetrzeć widelcem. Cebulę i ogórki pokroić w bardzo drobną kostkę, dorzucić do filetów. Dodać 2 łyżki oleju, w którym zatopione były ryby oraz wodę z ogórków (można alternatywnie skropić sokiem z cytryny, chodzi o to, by było delikatnie kwaśne).
Całość wymieszać, doprawić do smaku solą i dużą ilością pieprzu. Schłodzić w lodówce, by smaki się przegryzły. Podawać z ulubionym pieczywem.