Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki tatar z ulubionych filetów rybnych jako alternatywa dla klasycznej wołowej wersji. Zamiast żółtek wykorzystałam olej roślinny, w którym zatopione były śledzie oraz wodę z własnych ogórków kiszonych. Potrawa ekspresowa, prosta, smaczna i do tego nic się nie marnuje. Smacznego!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Ryby przełożyć do miski lub głębokiego talerza, rozetrzeć widelcem. Cebulę i ogórki pokroić w bardzo drobną kostkę, dorzucić do filetów. Dodać 2 łyżki oleju, w którym zatopione były ryby oraz wodę z ogórków (można alternatywnie skropić sokiem z cytryny, chodzi o to, by było delikatnie kwaśne).
Całość wymieszać, doprawić do smaku solą i dużą ilością pieprzu. Schłodzić w lodówce, by smaki się przegryzły. Podawać z ulubionym pieczywem.