Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryżanka, czyli ryżowy zamiennik owsianki, z nietypowym dodatkiem. Bundz to ser, który raczej jadam w wytrawnych daniach. Na słodko sprawdził się jednak świetnie - miód genialnie do niego pasuje. Ta ryżanka to idealne śniadanie do pracy!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Mleko z wodą doprowadzamy do wrzenia. Dodajemy płatki ryżowe i nasiona chia. Gotujemy na bardzo małym ogniu, aż płatki zmiękną, a całość zgęstnieje. Bundz i paraguayo kroimy w kostkę. Na porcji płatków układamy ser i brzoskwinię. Polewamy miodem zgodnie z własnymi preferencjami smakowymi. Ryżankę możemy podać od razu, na ciepło lub zapakować sobie na następny dzień do pracy.