Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryżanka, czyli ryżowy zamiennik owsianki, z nietypowym dodatkiem. Bundz to ser, który raczej jadam w wytrawnych daniach. Na słodko sprawdził się jednak świetnie - miód genialnie do niego pasuje. Ta ryżanka to idealne śniadanie do pracy!
Pieczona cukinia jest pyszna. Chrupiąca. Polecam.
Odsłon: 4631
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 394
Pysznie orzechowe ciasto bądź jako jedna z warstw do tortu :)
Odsłon: 93
Pyszny domowy dżem morelowy to doskonały dodatek do pieczywa, ale też do nale...
Odsłon: 90
Pieczona cukinia jest pyszna. Chrupiąca. Polecam.
Odsłon: 4631
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 394
Pysznie orzechowe ciasto bądź jako jedna z warstw do tortu :)
Odsłon: 93
Pyszny domowy dżem morelowy to doskonały dodatek do pieczywa, ale też do nale...
Odsłon: 90
Składniki
Mleko z wodą doprowadzamy do wrzenia. Dodajemy płatki ryżowe i nasiona chia. Gotujemy na bardzo małym ogniu, aż płatki zmiękną, a całość zgęstnieje. Bundz i paraguayo kroimy w kostkę. Na porcji płatków układamy ser i brzoskwinię. Polewamy miodem zgodnie z własnymi preferencjami smakowymi. Ryżankę możemy podać od razu, na ciepło lub zapakować sobie na następny dzień do pracy.