Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryżanka, czyli ryżowy zamiennik owsianki, z nietypowym dodatkiem. Bundz to ser, który raczej jadam w wytrawnych daniach. Na słodko sprawdził się jednak świetnie - miód genialnie do niego pasuje. Ta ryżanka to idealne śniadanie do pracy!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 216
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4883
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4795
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44790
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 413
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 216
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4883
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4795
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44790
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 413
Składniki
Mleko z wodą doprowadzamy do wrzenia. Dodajemy płatki ryżowe i nasiona chia. Gotujemy na bardzo małym ogniu, aż płatki zmiękną, a całość zgęstnieje. Bundz i paraguayo kroimy w kostkę. Na porcji płatków układamy ser i brzoskwinię. Polewamy miodem zgodnie z własnymi preferencjami smakowymi. Ryżankę możemy podać od razu, na ciepło lub zapakować sobie na następny dzień do pracy.