Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka, polecam.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Składniki
Mrożony zielony groszek ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Awokado przekroić wzdłuż, usunąć pestkę, obrać i pokroić w kostkę. Przełożyć do salaterki. Łososia wędzonego podzielić, porozrywać na mniejsze części i dodać do salaterki. Łososia i awokado skropić sokiem z cytryny. Wymieszać. Dodać obrane ze skorupek, pokrojone w kostkę jajka, wystudzony groszek oraz pokrojoną w drobną kostkę szalotkę. Dodać majonez, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wymieszać. udekorować przed podaniem. Smacznego.