Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka, polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7876
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3116
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7876
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3116
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Mrożony zielony groszek ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Awokado przekroić wzdłuż, usunąć pestkę, obrać i pokroić w kostkę. Przełożyć do salaterki. Łososia wędzonego podzielić, porozrywać na mniejsze części i dodać do salaterki. Łososia i awokado skropić sokiem z cytryny. Wymieszać. Dodać obrane ze skorupek, pokrojone w kostkę jajka, wystudzony groszek oraz pokrojoną w drobną kostkę szalotkę. Dodać majonez, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wymieszać. udekorować przed podaniem. Smacznego.