Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może to być np pyszna kolacja lub śniadanko.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Majonez wymieszać z jogurtem i dodać czosnek przeciśnięty przez praskę oraz pozostałe składniki. Wymieszać, żeby składniki się połączyły. Brokuły ugotować al'dente. Jajka ugotować na twardo. Groszek zalać wrzątkiem. Pozostawić na kilka minut i następnie osączyć na sicie. Awokado przekroić wzdłuż i wyjąć pestkę. Obrać ze skórki. Na półmisku rozłożyć liście szpinaku. Na liściach ułożyć różyczki brokuła, groszek, awokado pokrojone na mniejsze kawałki, jajka pokrojone na kawałki. Całość polać przygotowanym sosem. Gotowe. Smacznego