Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może to być np pyszna kolacja lub śniadanko.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2029
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 431
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2029
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 431
Składniki
Majonez wymieszać z jogurtem i dodać czosnek przeciśnięty przez praskę oraz pozostałe składniki. Wymieszać, żeby składniki się połączyły. Brokuły ugotować al'dente. Jajka ugotować na twardo. Groszek zalać wrzątkiem. Pozostawić na kilka minut i następnie osączyć na sicie. Awokado przekroić wzdłuż i wyjąć pestkę. Obrać ze skórki. Na półmisku rozłożyć liście szpinaku. Na liściach ułożyć różyczki brokuła, groszek, awokado pokrojone na mniejsze kawałki, jajka pokrojone na kawałki. Całość polać przygotowanym sosem. Gotowe. Smacznego