Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka na drugie śniadanie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 454
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 597
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 454
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 597
Składniki
Ugotowane jajka pokroić na ćwiartki. Pół ogórka obrać i pokroić na ćwierćplasterki. Pomidorki poprzekrawać na połówki. Liście szpinaku umieścić w salaterce i dodać mieszankę oliwy z octem jabłkowym, miodem i szczyptą soli. Liście dokładnie pomieszać tak, żeby pokryły się miksturą. Liście ułożyć na dwóch półmiskach, jak u mnie lub na jednym. Na liściach poukładać pokrojone jajka, pomidorki, pokrojonego ogórka oraz porcje łososia. Jajka, pomidorki i ogórki oprószyć solą i pieprzem. Całość posypać posiekanym koperkiem i pestkami dyni. Zajadać odrazu. Smacznego