Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja buraczki piekę przy okazji odpalonego piekarnika. Zawinięte w sreberka buraczki wciskam, układam na kratce tuż obok gęsiarki z mięsem. Polecam ten sposób. A następnego dnia można buraczki wykorzystać już na śniadanie.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3271
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 195
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 69
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 103
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 79
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3271
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 195
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 69
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 103
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 79
Składniki
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Upieczony buraczek obrać ze skórki i podzielić na ósemki. W miseczce ułożyć liście szpinaku. Na liściach ułożyć pokrojonego buraczka i pokruszony ser feta. Całość polać miksturą z oleju lnianego, octu balsamicznego, miodu i soli, pieprzu, a następnie posypać pestkami słonecznika. Smacznego.