Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja buraczki piekę przy okazji odpalonego piekarnika. Zawinięte w sreberka buraczki wciskam, układam na kratce tuż obok gęsiarki z mięsem. Polecam ten sposób. A następnego dnia można buraczki wykorzystać już na śniadanie.
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18980
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2023
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18980
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2023
Składniki
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Upieczony buraczek obrać ze skórki i podzielić na ósemki. W miseczce ułożyć liście szpinaku. Na liściach ułożyć pokrojonego buraczka i pokruszony ser feta. Całość polać miksturą z oleju lnianego, octu balsamicznego, miodu i soli, pieprzu, a następnie posypać pestkami słonecznika. Smacznego.