Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja buraczki piekę przy okazji odpalonego piekarnika. Zawinięte w sreberka buraczki wciskam, układam na kratce tuż obok gęsiarki z mięsem. Polecam ten sposób. A następnego dnia można buraczki wykorzystać już na śniadanie.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34865
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15219
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34865
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15219
Składniki
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Upieczony buraczek obrać ze skórki i podzielić na ósemki. W miseczce ułożyć liście szpinaku. Na liściach ułożyć pokrojonego buraczka i pokruszony ser feta. Całość polać miksturą z oleju lnianego, octu balsamicznego, miodu i soli, pieprzu, a następnie posypać pestkami słonecznika. Smacznego.