Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja buraczki piekę przy okazji odpalonego piekarnika. Zawinięte w sreberka buraczki wciskam, układam na kratce tuż obok gęsiarki z mięsem. Polecam ten sposób. A następnego dnia można buraczki wykorzystać już na śniadanie.
Pyszne, proste w przygotowaniu bardzo zdrowe klopsiki.
Odsłon: 289
Chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Robi się je bardzo...
Odsłon: 207
Pyszne , puszyste i szybkie w przygotowaniu placuszki z serka wiejskiego z ra...
Odsłon: 1917
Pyszne, proste w przygotowaniu bardzo zdrowe klopsiki.
Odsłon: 289
Chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Robi się je bardzo...
Odsłon: 207
Pyszne , puszyste i szybkie w przygotowaniu placuszki z serka wiejskiego z ra...
Odsłon: 1917
Składniki
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Upieczony buraczek obrać ze skórki i podzielić na ósemki. W miseczce ułożyć liście szpinaku. Na liściach ułożyć pokrojonego buraczka i pokruszony ser feta. Całość polać miksturą z oleju lnianego, octu balsamicznego, miodu i soli, pieprzu, a następnie posypać pestkami słonecznika. Smacznego.
Przepisy Śniadania
Śniadania
Witaminowa surówka śniadaniowa.
Śniadania
Kanapka z awokado i łososiem
Śniadania
Placuszki z serka wiejskiego z rabarbarem
Śniadania
Naleśniki z piekarnika
Witaminowa surówka śniadaniowa.
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu, bo tylko 3 minuty i gotowa. Smakuje nie...
Odsłon: 62
Kanapka z awokado i łososiem
Kanapka z awokado, łososiem, pomidorkami koktajlowymi i żółtą słodką papryką...
Odsłon: 102