Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja buraczki piekę przy okazji odpalonego piekarnika. Zawinięte w sreberka buraczki wciskam, układam na kratce tuż obok gęsiarki z mięsem. Polecam ten sposób. A następnego dnia można buraczki wykorzystać już na śniadanie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12155
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1363
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12840
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4563
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12155
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1363
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12840
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4563
Składniki
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Upieczony buraczek obrać ze skórki i podzielić na ósemki. W miseczce ułożyć liście szpinaku. Na liściach ułożyć pokrojonego buraczka i pokruszony ser feta. Całość polać miksturą z oleju lnianego, octu balsamicznego, miodu i soli, pieprzu, a następnie posypać pestkami słonecznika. Smacznego.