Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam np na drugie śniadanie.
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21204
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25314
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 105
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21204
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25314
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 105
Składniki
Sałatę roszponkę rozłożyć na dużym talerzu. Na sałacie poukłdać szynkę prosciuto pozwijaną w pakieciki, melona wcześniej obranego, pozbawionego pestek i pokrojonego w kostkę. Jabłko też obrane, pozbawione gniazda nasiennego, pokrojne w grubszą kostkę. Camembert pokrojony na małe części. Całość posypać płatkami migdałowymi uprażonymi na suchej patelni. Tuż przed podaniem sałatkę polać sosem z połączenia oleju, octu, miodu, pieprzu i soli. Zajadać ze smakiem. Smacznego.