Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam np na drugie śniadanie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Składniki
Sałatę roszponkę rozłożyć na dużym talerzu. Na sałacie poukłdać szynkę prosciuto pozwijaną w pakieciki, melona wcześniej obranego, pozbawionego pestek i pokrojonego w kostkę. Jabłko też obrane, pozbawione gniazda nasiennego, pokrojne w grubszą kostkę. Camembert pokrojony na małe części. Całość posypać płatkami migdałowymi uprażonymi na suchej patelni. Tuż przed podaniem sałatkę polać sosem z połączenia oleju, octu, miodu, pieprzu i soli. Zajadać ze smakiem. Smacznego.