Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, może służyć jako pasta do kanapek, szybko się robi
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 156
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1250
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 226
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 156
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1250
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 226
Składniki
Groszek, kukurydze i fasolkę odcedzić i wrzucić do miski (fasole przepłukać pod bieżącą wodą)
Dodać tuńczyka i majonez. Wymieszać.