Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca sałatka. Zamiast indyka możemy użyć kurczaka.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8625
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8625
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Składniki
Ugotować ryż i odstawić aż ostygnie
Filet z indyka pokroić w kosteczkę, następnie posypać ostrą papryką, solą i pieprzem, wymieszać tak aby każdy kawałek był przyprawiony a następnie podsmażyć na oleju na złoto.
Ananas i trochę pora pokroić w kosteczkę.
Wszystkie składniki wymieszać z majonezem a następnie przyprawić odrobiną curry, solą i pieprzem.
Przed podaniem schłodzić.
Smacznego :)