Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca sałatka. Zamiast indyka możemy użyć kurczaka.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1675
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1473
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1467
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1676
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1675
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1473
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1467
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1676
Składniki
Ugotować ryż i odstawić aż ostygnie
Filet z indyka pokroić w kosteczkę, następnie posypać ostrą papryką, solą i pieprzem, wymieszać tak aby każdy kawałek był przyprawiony a następnie podsmażyć na oleju na złoto.
Ananas i trochę pora pokroić w kosteczkę.
Wszystkie składniki wymieszać z majonezem a następnie przyprawić odrobiną curry, solą i pieprzem.
Przed podaniem schłodzić.
Smacznego :)