Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza "wędlina" na świecie, nadaje się na świąteczny stół jak i na kanapki, do pracy, szkoły. Ja używam schabu, ale może być również karkówka.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2732
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421842
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2169
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2732
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421842
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2169
Składniki
Mięso natrzeć minimum godzinę przed gotowaniem solą zmiękczającą.
Mięso, cebulę, czosnek i wszystkie przyprawy zalać zimną wodą. Od momentu zagotowania gotować siedem minut, wyłączyć gaz, poczekać aż ostygnie. Ponownie zagotować, tym razem od momentu wrzenia gotować trzy minuty, wyłączyć gaz i ponownie czekać aż wystygnie. Wyjąć z wody i gotowe.