Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza "wędlina" na świecie, nadaje się na świąteczny stół jak i na kanapki, do pracy, szkoły. Ja używam schabu, ale może być również karkówka.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Mięso natrzeć minimum godzinę przed gotowaniem solą zmiękczającą.
Mięso, cebulę, czosnek i wszystkie przyprawy zalać zimną wodą. Od momentu zagotowania gotować siedem minut, wyłączyć gaz, poczekać aż ostygnie. Ponownie zagotować, tym razem od momentu wrzenia gotować trzy minuty, wyłączyć gaz i ponownie czekać aż wystygnie. Wyjąć z wody i gotowe.