Do góry

Śniadania Przepis na:

Serek homogenizowany

Serek homogenizowany

Autor:

Przepisów i artykułów: 158 Ocena: 894

Dodano:

Odsłon: 566

Serek homogenizowany jest bardzo prosty w wykonaniu. Wystarczy twaróg (zapraszam do mojego przepisu „Twaróg domowy (z mleka mikrofiltrowanego ze sklepu)”), śmietanka i sól. Stanowi zarówno świetny dodatek do kanapek jak i bazę pod pasty czy serki smakowe.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. 1. Ser pokruszyć
    2. Dodać śmietankę i sól
    3. Rozdrobnić blenderem

  2. 4. Przełożyć do miseczki i smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Maljoaata01 27 kwietnia Mieszkam w Kanadzie, gdzie nie egzystuje nic w stylu serka homogenizowanego. Chcialabym wiedziec o jakiej smietance jest mowa w przepisie? Kwasnej, czy slodkiej, ilo procentowej? Bede wdzieczna za informacje. Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń