Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serek typu fromage jest ulubionym smarowidłem do śniadaniowych kanapek dla całej rodziny. Niestety te serki z półek sklepowych są nafaszerowane samą chemią. W wersji domowej serek fromage jest bardzo prosty w wykonaniu. Wystarczy twaróg (zapraszam do mojego przepisu „Twaróg domowy (z mleka mikrofiltrowanego ze sklepu)”), masło, sól i pieprz oraz ewentualnie ulubione zioła. UWAGA żeby się dobrze smarował trzeba go wcześniej wyjąć z lodówki.
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5331
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8604
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17508
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 629
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5331
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8604
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17508
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 629
Składniki
Ser pokruszyć
Dodać masło, sól, pieprz i zioła
Rozdrobnić blenderem