Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, mega warzywny i serowy omlet na śniadanie na pewno poprawi humor ukochanej osoby. Polecam przepis.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13062
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1481
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14389
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5946
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13062
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1481
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14389
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5946
Składniki
Warzywa myjemy. Batata i cukinię obieramy. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Wszystkie warzywa kroimy w kosteczkę. Na patelnię wlewamy olej i wrzucamy trochę masła, rozgrzewamy. Wrzucamy warzywa, szpinak i czosnek na patelnię i smażymy na średnim ogniu do miękkości. Szczypiorek szatkujemy i dorzucamy do warzyw. Jajka rozkłócamy, dodajemy przyprawy i smietankę. Wlewamy masę na warzywa i zmniejszamy ogień. Przykrywamy pokrywką. Smażymy na małym ogniu do zetnięcia się masy. Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego ;)