Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, mega warzywny i serowy omlet na śniadanie na pewno poprawi humor ukochanej osoby. Polecam przepis.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15224
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4626
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8972
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15224
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4626
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8972
Składniki
Warzywa myjemy. Batata i cukinię obieramy. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Wszystkie warzywa kroimy w kosteczkę. Na patelnię wlewamy olej i wrzucamy trochę masła, rozgrzewamy. Wrzucamy warzywa, szpinak i czosnek na patelnię i smażymy na średnim ogniu do miękkości. Szczypiorek szatkujemy i dorzucamy do warzyw. Jajka rozkłócamy, dodajemy przyprawy i smietankę. Wlewamy masę na warzywa i zmniejszamy ogień. Przykrywamy pokrywką. Smażymy na małym ogniu do zetnięcia się masy. Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego ;)