Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, mega warzywny i serowy omlet na śniadanie na pewno poprawi humor ukochanej osoby. Polecam przepis.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 124
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 176
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 274
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 124
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 176
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 274
Składniki
Warzywa myjemy. Batata i cukinię obieramy. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Wszystkie warzywa kroimy w kosteczkę. Na patelnię wlewamy olej i wrzucamy trochę masła, rozgrzewamy. Wrzucamy warzywa, szpinak i czosnek na patelnię i smażymy na średnim ogniu do miękkości. Szczypiorek szatkujemy i dorzucamy do warzyw. Jajka rozkłócamy, dodajemy przyprawy i smietankę. Wlewamy masę na warzywa i zmniejszamy ogień. Przykrywamy pokrywką. Smażymy na małym ogniu do zetnięcia się masy. Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego ;)