Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna opcja na śniadanie lub kolację na słodko. Do tego szybkie i łatwe w przygotowaniu. Polecam!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10322
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12766
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4531
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10322
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12766
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4531
Składniki
Jajka rozkłóć i dodaj mleko, dokładnie wymieszaj.
Cukier wymieszaj z cynamonem
Na patelni rozgrzej olej
Każdą kromkę obtocz w jajku i umieść na patelni. Smaż z obu stron na złocisty kolor.
Ciepłe tosty posyp cynamonowym cukrem i ułóż na nich ulubione owoce. Całość można dodatkowo polać niewielką ilością miodu.