Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna opcja na śniadanie lub kolację na słodko. Do tego szybkie i łatwe w przygotowaniu. Polecam!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 87
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 124
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 300
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 87
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 124
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 300
Składniki
Jajka rozkłóć i dodaj mleko, dokładnie wymieszaj.
Cukier wymieszaj z cynamonem
Na patelni rozgrzej olej
Każdą kromkę obtocz w jajku i umieść na patelni. Smaż z obu stron na złocisty kolor.
Ciepłe tosty posyp cynamonowym cukrem i ułóż na nich ulubione owoce. Całość można dodatkowo polać niewielką ilością miodu.