Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię taki smalczyk już od lat ,zawsze się sprawdza,jest pyszny i aromatyczny.Taka niby mielonka ze słoika. Bardzo polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8066
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1163
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9837
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4528
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 535
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8066
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1163
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9837
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4528
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 535
Składniki
Słoninę i podgardle zmielić i dać do topienia. Gdy już jest stopiona dodać zmieloną kiełbasę,boczek,ziele angielskie, oraz mięso. Topić na małym ogniu. Pod koniec dodać żółtą zmieloną paprykę,czosnek ,oraz drobniutko pokrojoną papryczkę chili bez pestek. Doprawić majerankiem,tymiankiem i solą. Przelać do pojemników.
Smacznego życzę!