Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię taki smalczyk już od lat ,zawsze się sprawdza,jest pyszny i aromatyczny.Taka niby mielonka ze słoika. Bardzo polecam:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13241
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2585
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3732
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4743
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13241
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2585
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3732
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4743
Składniki
Słoninę i podgardle zmielić i dać do topienia. Gdy już jest stopiona dodać zmieloną kiełbasę,boczek,ziele angielskie, oraz mięso. Topić na małym ogniu. Pod koniec dodać żółtą zmieloną paprykę,czosnek ,oraz drobniutko pokrojoną papryczkę chili bez pestek. Doprawić majerankiem,tymiankiem i solą. Przelać do pojemników.
Smacznego życzę!