Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem, gdy po lodówce błąkają się resztki jakiś produktów, można skomponować coś naprawdę smacznego!
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12301
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425374
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12301
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425374
Składniki
Na patelni stopić masło, dodać pokrojone w plasterki kabanosy i smażyć przez kilka minut. Potem dodać pokrojone oliwki i rukolę, smażyć kolejne 2 minuty. Na koniec dodać ugotowany wcześniej makaron, całość połączyć.
Białka ubić z dodatkiem soli na sztywną pianę i przełożyć na patelnię, delikatnie mieszając połączyć z pozostałymi składnikami. Smażyć przez ok. 2 minuty.
Przed podaniem talerz można skropić octem balsamicznym. Smacznego!