Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem, gdy po lodówce błąkają się resztki jakiś produktów, można skomponować coś naprawdę smacznego!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1240
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1240
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Składniki
Na patelni stopić masło, dodać pokrojone w plasterki kabanosy i smażyć przez kilka minut. Potem dodać pokrojone oliwki i rukolę, smażyć kolejne 2 minuty. Na koniec dodać ugotowany wcześniej makaron, całość połączyć.
Białka ubić z dodatkiem soli na sztywną pianę i przełożyć na patelnię, delikatnie mieszając połączyć z pozostałymi składnikami. Smażyć przez ok. 2 minuty.
Przed podaniem talerz można skropić octem balsamicznym. Smacznego!