Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem, gdy po lodówce błąkają się resztki jakiś produktów, można skomponować coś naprawdę smacznego!
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11703
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39335
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11703
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39335
Składniki
Na patelni stopić masło, dodać pokrojone w plasterki kabanosy i smażyć przez kilka minut. Potem dodać pokrojone oliwki i rukolę, smażyć kolejne 2 minuty. Na koniec dodać ugotowany wcześniej makaron, całość połączyć.
Białka ubić z dodatkiem soli na sztywną pianę i przełożyć na patelnię, delikatnie mieszając połączyć z pozostałymi składnikami. Smażyć przez ok. 2 minuty.
Przed podaniem talerz można skropić octem balsamicznym. Smacznego!