Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem, gdy po lodówce błąkają się resztki jakiś produktów, można skomponować coś naprawdę smacznego!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1941
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2599
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1941
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2599
Składniki
Na patelni stopić masło, dodać pokrojone w plasterki kabanosy i smażyć przez kilka minut. Potem dodać pokrojone oliwki i rukolę, smażyć kolejne 2 minuty. Na koniec dodać ugotowany wcześniej makaron, całość połączyć.
Białka ubić z dodatkiem soli na sztywną pianę i przełożyć na patelnię, delikatnie mieszając połączyć z pozostałymi składnikami. Smażyć przez ok. 2 minuty.
Przed podaniem talerz można skropić octem balsamicznym. Smacznego!